Horizons pro Elite vyjde na XOne v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizons pro Elite vyjde na XOne v červnu

Horizons pro Elite vyjde na XOne v červnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2016 11:49
Reklama

Jak jsme před třemi týdny avizovali, tak se také zanedlouho stane a přídavek pro sci-fi simulátor Elite: Dangerous tak dorazí na Xbox One již na začátku června. Hráči s PS4 si ale stále ještě budou muset počkat – tam datum vydání zatím známé není ani pro základní hru.

Důvodem tohoto zdržení PS4 verze hry není nic jiného, než Microsoftem předplacená exkluzivita. Hráči s PS4 se tedy o svoji verzi vesmírného dobrodružství ve finále obávat nemusí, jen si budou muset ještě o něco déle počkat. Lze pak ale očekávat, že k vydání dojde i s dnes probíraným přídavkem Horizons. Na průzkum planet zaměřený přídavek Horizons zamíří na Xbox One přitom již 3. června.

Další novinkou je následně to, že dříve avizovaní specialisté rovněž dostávají pevné datum vydání a do PC verze (prozatím) se podívají již za necelý týden, 26. května. V červnu pak mohou hráči s Xbox One očekávat i ony specialisty a PC a Xbox One verze se tímto srovnají a do budoucna již prý mohou hráči očekávat simultánní vydávání novinek a aktualizací pro obě z těchto platforem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama