Rocket League bude ukazovat vítěze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League bude ukazovat vítěze

Rocket League bude ukazovat vítěze

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 5. 2016 12:35
Reklama

V červnu se oblíbená hra dočká rozsáhlého updatu, jehož součástí bude i milá kosmetická novinka. Rocket League dostane pozápasovou obrazovku s vítězi, na níž se se budou moci hráči vyblbnout a pochlubit se titulem, který dostanou na základě svého herního stylu a výkonu.

Rocket League bude nově sledovat počínání hráčů během zápasu a pokud vyhrajou, budou na konci pod jejich autíčkem napsány dva tituly podle toho, co během hry dělali. Titul Aggressor například získá ten, který se nejčastěji za zápas první dotkne míče, Prodigy zase ten, kdo vsítí 3 a více gólů, Traitor pak ten, kdo si dá vlastňáka. Psyonix slibují přes dvacet různých titulů, přičemž některé budou specifické jistým herním módům.

Hráči pak budou moci při prezentaci vítězů s autíčkama skákat, točit se a jinak blbnout. Prostě oslavovat zasloužené vítězství, jak ukazuje přiložený gif.

Obrazovka s vítězi není to jediné, co červnový update přinese. Vývojáři také nastínili nové možnosti v rychlém chatu, který se rozroste o dvacet sedm nových hlášek, které si hráči budou moci nabindovat na d-pad. Vedle nich pak hra nabídne i osmici nových průpovídek na konci zápasu jako "Everybody dance!", "gg", "Rematch!" a "One. More. Game."

To prý stále ještě není vše a další novinky, které červen do hry přinese, nám Psyonix ještě odhalí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama