Uniklo jméno dalšího rozšíření pro Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklo jméno dalšího rozšíření pro Destiny

Uniklo jméno dalšího rozšíření pro Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2016 05:40 3
Reklama

Že do Destiny míří další velké rozšíření, to již víme. Stejně tak víme, že by k tomu mělo dojít s největší pravděpodobností a vzhledem k vydání předchozích přídavků již na podzim. Bohužel však k žádnému dalšímu velkému odhalení ještě nedošlo. Nicméně nyní to vypadá, že se dozvídáme alespoň jméno.

Pokud je uniklý a zde přiložený plakát důvěryhodný (a Kotaku na tvrdí, že ano), tak letošní a dost možná i poslední expanze ponese jméno Rise of Iron. Logicky si pak lze odvodit to, že Bungie s tímto přídavkem pravděpodobně plánují vytvořit přechod mezi první hrou a jejím plánovaným pokračováním. Samotný plakát pak představuje Lorda Saladina, na kterého šlo ve hře narazit již v minulosti.

Další informace zatím Bungie i Activision pečlivě drží pod pokličkou, z nepotvrzených zdrojů se k nám ale dostávají informace o velikosti přídavku. Ten by měl údajně mírou obsahu překonat první dvě expanze naráz (The Dark Bellow a House of Wolves) a přinést má například i jeden nový raid.

Co se dalších informací týče, tak se dá jistě očekávat, že se během nadcházející E3 dozvíme něco nového. Bližší odhalení by si například mohl vydavatel schovávat na konferenci Sony, kde se v minulosti Destiny tradičně prezentovalo.

Uniklo jméno dalšího rozšíření pro Destiny
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama