Vrátí vás nový update zpět do The Division?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrátí vás nový update zpět do The Division?

Vrátí vás nový update zpět do The Division?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 5. 2016 12:01 5
Reklama

Aktualizace 1.2 pro Tom Clancy's The Division nese název Conflicts a do zasněženého New Yorku přinese nový typ aktivit, novou Incursion misi Clear Sky a jasnější způsob, jak se dostat k nejlepšímu lootu.

Update zdarma přichází přesně podle dříve nastíněného plánu a jeho součástí bude oživění herního světa. Massive do hry přidají nový typ elitních nepřátel - Factions Leaders, kteří s levelem 30+ budou představovat cíle nových denních a týdenních misí. Ty se dělá na High Value Targets a High Risk Targets, přičemž druzí jmenovaní jsou ještě obtížnější, ale nosí s sebou vzácnější loot.

Na hráče bude čekat také nový druh misí. V safehousech po celém New Yorku si hráči na levelu 30 budou moci nabrat mise Search and Destroy, které je vyšlou do ulic dané čtvrti najít a zneškodnit tlupy nepřátel. Poté se musejí vrátit do safehousu a za odměnu získají Target Intel, novou měnu, za kterou si mohou "koupit" výše zmíněné High Value a High Risk Targets.

Kruhový objezd Columbus Circle se promění v místo, ve kterém se bude odehrávat nová Incursion mise Clear Sky, jež příběhově vychází z událostí zapříčiněných poražením Last Man Battalionu v Incursion misi Falcon Lost. Právě těm ukradli Rikeři protiletadlové střely a zmocňují se tak shazovaných zásob. Agenti musí do oblasti proniknout a hrozbu zneškodnit.

Update Conflicts také přinese další způsob, jak zlobit v Dark Zone. Nově budou moci hráči přiběhnout k lootu, který již visí na laně helikoptéry a celé lano odříznout, čímž všechen loot spadne na zem. Hráči tak musí bránit svůj extrahovaný loot do samotného odletu helikoptéry.

Nově bude z pojmenovaných nepřátel v DZ také vypadávat tajemný loot v podobě zamčených kufříků. Jejich obsah nebude hráčům známý, ale pokud ho nechají vyzvednout helikoptérou, budou ji moci v základně otevřít. Kufříky budou obsahovat lepší a nejlepší zbraně, setovou výbavu a DZ kredity.

Update také přijde s novými vzácnými sety výbavy a čtveřicí high-endových zbraní. Obrazový přehled obsahu nového updatu naleznete v galerii, na konzolích a PC pak update 1.2 přistane v úterý 24. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama