Porovnání GT Sport s GT6 a další detaily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porovnání GT Sport s GT6 a další detaily

Porovnání GT Sport s GT6 a další detaily

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 5. 2016 11:52 11
Reklama

Koncem minulého týdne vyložili vývojáři z Polyphony Digital své karty na stůl – dozvěděli jsme se konkrétní informace o Gran Turismo Sport, včetně prvních videí, obrázků a informací, co že nás to s dalším dílem legendární závodní série čeká. Dnes pro vás máme přímé porovnání chystaného dílu s tím dosud posledním, nové screenshoty a další detaily, o kterých se během odhalení tolik nediskutovalo.

Pojďme na to tedy od konce a rovnou s příslibem, že hra bude obsahovat kolizní systém, stejně jako všechny nezbytné součásti dynamického počasí. I přes to, že jsme je zatím v ukázkách neviděli, šéf vývojářů Kaunori Jamauči potvrdil jejich přítomnost v GT Sport. Samozřejmostí pro Polyphony Digital by pak mělo být Full HD rozlišení s 60 snímky za vteřinu, momentálně se ale vývojáři potýkají s drobnými problémy a věří v optimalizaci. Prohlášení je každopádně zcela prosté jakéhokoliv komentáře k očekávané vylepšené verzi PlayStation 4, o které se bude oficiálně mlčet až do (zřejmě) říjnového představení.

Druhým tématem je avizované porovnání grafického zpracování, kde Gran Turismo Sport oproti GT6 jasně vede. Musíme ale vést v patrnost, že GT6 vyšlo pouze pro PlayStation 3, takže už jen ostřejší textury a více detailů jsou natolik klíčovou záležitostí, že nelze o ničem dalším mluvit. Z ukázky nakonec vyplývá, že by si hra chtěla opět zachovat svůj místy až chirurgicky přesný přístup ke všem detailům, a to i za cenu značné sterility. Hloubka ostrosti a efekty jako tetelící se vzduch však hrají zpracování do karet a GT Sport rozhodně nebude dělat sérii ostudu ani po boku aktuální konkurence.

Chcete-li zkoumat detailněji, zabrouzdejte do obrovské galerie obrázků, kterou jsme pro vás ukatovali čerstvými přírůstky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama