Titanfall 2 má údajně vyjít na konci léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 má údajně vyjít na konci léta

Titanfall 2 má údajně vyjít na konci léta

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 5. 2016 08:29
Reklama

EA letos na podzim vydají hned dvě velké FPS orientované z větší části na multiplayer. Už víme, že Battlefield 1 od DICE dorazí na trh 21. října, zatímco Titanfall 2 od studia Respawn Entertainment vyjde někdy do konce roku. Nyní se objevila informace, že se tak stane už 30. srpna.

Informace pochází z obchodu MePlay, který toto datum uvedl u předobjednávky a má pověst spolehlivého zdroje. I když by čistě teoreticky mohlo jít o nějaký nástřel, 30. srpen připadá na úterý, kdy velké hry skutečně vstupují do prodeje.

Čím dál víc velkých AAA blockbusterů navíc vychází už koncem léta a pokud by se Titanfall 2 objevil na pultech obchodů závěrem prázdnin, vydavatel by se tak lépe pojistil proti tomu, aby na sobě obě jeho FPS vzájemně nekanibalizovaly. Akce od EA by navíc takto předběhly svého hlavního rivala v podobě Call of Duty: Infinite Warfare od studia Infinity Ward a společnosti Activision.

Už začátkem měsíce jsme psali, že EA se nebojí vydat Battlefield 1 a Titanfall 2 současně. Firma údajně nemá žádné obavy z toho, že hry přijdou na trh ve stejnou chvíli. Je si si jistá, že na sobě nebudou vzájemně parazitovat. Namísto toho, aby jedna značka poškodila druhou, je má simultánní vydání spíše posílit a především pomoci EA pokrýt všechny skupiny milovníků FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama