Další Resident Evil může být Revelations 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Resident Evil může být Revelations 3

Další Resident Evil může být Revelations 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2016 10:26 5
Reklama

V rámci oslav 20. narozenin série Resident Evil zveřejnil Capcom další video, které se věnuje spin-offu Revelations. Šéfem vývoje druhého dílu byl Jasuhiro Anpo a producentem Mičiteru Okabe. Oba se sešli před kamerou, aby probrali mimo jiné možnou budoucnost Revelations.

“Rád bych pokračoval s Revelations coby vedlejší sérií,” prohlásil Okabe s tím, že jednou z nejlepších věcí na ní je schopnost vrátit do hry méně používané postavy. “A také nás nechává prozkoumat příběhy mezi událostmi hlavních her,” doplnil. Okabe se domnívá, že je to právě hororovější pojetí ve srovnání s novými díly číslované řady, které se hráčům na Revelations líbí. A pokud budou podle něj vývojáři dělat hry s tímto vědomím a pamatovat na fanoušky, i ti si je budou užívat.

Anpo zase věří, že Revelations umožňují autorům pracovat s prvky, které by nefungovaly v hlavní sérii. Všechno tedy nasvědčuje tomu, že se kromě sedmého dílu a celé řady remasterů a remaků můžeme těšit také na oznámení nových Revelations. Koneckonců to podle některých fanoušků naznačuje i závěr druhého dílu. A hráči odkojení původními díly dají určitě raději přednost tomuto spin-offu před experimenty typu Umbrella Corps nebo Resident Evil: Operation Raccoon City. Nebo se snad pleteme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama