Vampyr odhalil tesáky na nových fotkách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr odhalil tesáky na nových fotkách

Vampyr odhalil tesáky na nových fotkách

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 5. 2016 17:16 1
Reklama

Se hrou Life is Strange na kontě se francouzští vývojáři Dontnod vyšvihli mezi jedna z nejsledovanějších studií a jejich ponuré RPG Vampyr málokoho nechává chladným. Několik nových obrázků přibližuje dilema, které hlavní hrdina bude muset ve hře řešit.

Jonathan Reid je doktor, který v roce 1918 pomáhá lidem v Londýně přežít epidemii španělské chřipky. Zároveň je také upírem a jeho světloplachý stav ho nutí pravidelně konzumovat krev lidí, kterým by měl pomáhat.

Do Londýna se však stahují i jiní nadpřirození tvorové, kteří v bezbranné populaci vidí bufet "sněz, co můžeš" a Jonathan se rozhodne své nové upíří schopnosti využít v boji proti novým nepřátelům. Hypnóza, ovládání krys či průchod stíny se vskutku hodí, ale k jejich užití Reid potřebuje pít více krve a více se tak stávat dalším parazitem.

Důležitý také bude výběr oběti, neboť zakousnutí jednoho člověka může mít pro stav ve městě vážné následky. Takový kolega doktor může být snadná kořist, ale bez něj se nemoc městem snáze rozšíří. Hráči budou mít možnost svým chováním ve hře rozhodovat o cestě, kterou se náš doktor vydá, a jaký bude mít vliv na herní svět.

Na obrázcích tak můžeme vidět Jonathana v tichém zamyšlení na hřbitově, při pomoci postiženým londýňanům, i při večeři v parku. Více o Vampyru se snad dozvíme už za pár týdnů na E3. Hra by měla vyjít během příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama