Co bude ve sběratelské edici třetí Mafie?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co bude ve sběratelské edici třetí Mafie?

Co bude ve sběratelské edici třetí Mafie?

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2016 14:13 6
Reklama

Zatímco se někteří těší na samotnou hru, silný příběh a dobové zasazení, jiní si chtějí udělat radost nějakou věcí na památku. Právě pro druhou skupinu lidí jsou převážně určené následující informace - totiž co se skrývá ve sběratelském balíčku chystané Mafie.

A co že v boxu vlastně nalezneme? Kromě hry se v něm nachází několik vinylových desek se soundtrackem ke hře, 56stránkový art book představující New Bordeaux, psí známky hlavního protagonisty Lincolna Claye, podtácky na pití a dvě litografii Playboye. Mimochodem, 2k dnes oznámilo, že se Playboy opět stane sběratelnými předměty i ve hře.  

Za zvýšenou cenu se kromě fyzických předmětů můžete těšit i na tradiční Season Pass. Cena? Přibližně sto padesát dolarů, tedy 3600 korun. Pokud se vám tolik za všechna DLC dávat nechce, můžete vzít zavděk deluxe edicí za necelé dva tisíce - v ní ale samozřejmě budou chybět výše popsané sběratelské předměty.

Že bude třetí díl navazovat na Mafii II už nějaký čas víme, a i proto 2K apeluje na hráče, ať si příběh z Empire Bay všichni připomenou. Kdo by snad neměl tu čest, může si hru (spolu s DLC) do 8. června díky znovuvydání zakoupit s 80% slevou na Steamu. Máte o něco z toho zájem? My věříme, že máte.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama