Vrátí se Liberty City do Grand Theft Auto V?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrátí se Liberty City do Grand Theft Auto V?

Vrátí se Liberty City do Grand Theft Auto V?

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 6. 2016 11:20 12
Reklama

Rockstar sice více než bohatě zásobuje novým obsahem svůj úspěšný projekt GTA Online, mnoho hráčů by ale daleko raději vidělo singleplayerový přídavek pro již stárnoucí GTA V. A kdo ví, možná se přeci jen dočkají.

V portfoliu jednoho z grafiků studia Rockstar byla objevena poměrně zajímavá stopa. Jeden ze screenshotů ukazuje záběr na Middle Park v Liberty City z GTA IV.  Screenshot je ale v enginu GTA V pro současnou generaci herního hardware. Obrázek objevili členové GTA fóra a okamžitě se o něj podělili se zbytkem internetu. V naší galerii si jej můžete prohlédnout a porovnat s původní podobou lokace.

Je jasné, že v podobných případech je spíše přání otcem myšlenky a bylo by předčasné vyvozovat z podobného ojedinělého úkazu jakékoli závěry. Návrat do moderně zpracovaného Liberty City ale zní poměrně lákavě, ať už ve formě DLC pro pátý díl, nebo, pokud popustíme uzdu ještě trochu více, v potenciálním zbrusu novém pokračování. Nezbývá než si počkat, jestli se nějaké novinky dozvíme na E3. Přeci jen, Tak-Two Interactive, majitelé Rockstaru, slibují několik překvapení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama