Zelnick: GTA Online tu nebude věčně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zelnick: GTA Online tu nebude věčně

Zelnick: GTA Online tu nebude věčně

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 6. 2016 09:14
Reklama

Úspěch GTA Online překonal představy autorů a vydavatelstí Take-Two si multiplayerovou složku posledního GTA nemůže vynachválit. V současnosti se těší velké podpoře a vývojáři do ní pravidelně přidávají obstojné porce nového obsahu. To ale nebude trvat věčně.

Generální ředitel Take-Two Interactive Strauss Zelnick se na toto téma rozhovořil na konferenci Cowen and Company Technology, Media & Telecom. Podle Zelnicka nadejde čas, kdy bude třeba značku GTA nechat odpočinout. Take-Two očekává pokles zájmu o GTA online, protože v říjnu tomu budou již tři roky od vydání hry. Zelnick dodává, že GTA Online nemělo nikdy být trvalou službou, a zároveň že je důležité, aby jí nebylo.

Není ale důvod se obávat, že by k ukončení GTA Online mělo dojít v dohledné době. Spíš právě naopak, příští týden nás čeká nové DLC s názvem Further Adventures in Finance and Felony. V něm se budete snažit o získání pozice absolutního šéfa podsvětí, čekají vás nové mise, nablýskaný bourák Pegassi Reaper a péče o svou nepříliš legální firmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama