Gyllenhaal má hrát ve filmu The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gyllenhaal má hrát ve filmu The Division

Gyllenhaal má hrát ve filmu The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 6. 2016 08:22 4
Reklama

Magazín Variety přinesl nepotvrzenou zprávu, že filmová divize Ubisoftu už připravuje adaptaci akce Tom Clancy's The Division a hlavní roli si ve snímku má střihnout Jake Gyllenhaal, kterého můžete znát z filmů Donnie Darko, Zkrocená hora, Mariňák, Zdrojový kód, ale také jiného filmu podle hry od Ubisoftu - Princ z Persie: Písky času.

Magazínu Variety tuto informaci měly potvrdit různé zdroje a Gyllenhaal by podle nich u filmu figuroval i v roli producenta. Vydavatel údajně v tuto chvíli hledá vhodného scénáristu, který by zápletku hry přenesl na stříbrné plátno. Vzhledem k tomu, jakými prodejními úspěchy se Ubisoft bezprostředně po uvedení hry chlubil, není divu, že má na adaptaci zálusk.

Připravuje totiž i celou řadu dalších filmů. A navzdory faktu, že The Division se nyní netěší takové popularitě, jak se předpokládalo, nic už to nezmění na faktu, že hra lámala svého času jeden rekord za druhým a šlo o obrovský komerční úspěch při uvedení nové IP na trh.

Kromě Assassina Ubisoft kutí třeba film podle jiné značky Tom Clancyho, a sice Splinter Cell, v němž by si měl zahrát Tom Hardy (Počátek, Šílený Max: Zběsilá cesta, Temný rytíř povstal). Pochybuje ještě někdo o tom, že to Ubisoft myslí s filmy vážně? Snad jeho nadšení nebude zkaleno hodnocením a úspěchem snímku Assassin's Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama