Na podzim vyjde nový Metal Gear. Nic pro vás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na podzim vyjde nový Metal Gear. Nic pro vás

Na podzim vyjde nový Metal Gear. Nic pro vás

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 6. 2016 09:19 18
Reklama

Loni v říjnu jsme psali, že na hazardních automatech si brzy zřejmě zahrajeme více hitů od Konami než na herních konzolích. Po Silent Hillu měl totiž na automaty pačinko zamířit i Metal Gear Solid. Zatímco ale ještě na podzim se o této eventualitě mluvilo spíš v náznacích, nyní už je vše jasné.

Společnost Konami, potažmo její pobočka KPE specializující se na tento typ zařízení, přes noc představila automat Metal Gear Solid: Snake Eater inspirovaný stejnojmenným třetím dílem, který byl zasazen do šedesátých let a fungoval jako prequel ke všem předchozím a vlastně i následujícím dílům. Mistrovský kus Hidea Kodžimy se tak dočká podoby, která musí jeho původního designéra budit v noci ze spaní.

Automat přijde na japonský trh už letos na podzim a navzdory tomu, že si zřejmě z našich čtenářů na něm zahraje někdy jen málokdo, stojí alespoň video za pozornost. Jeho autoři totiž nelenili a v traileru odhalili, že filmečky z původní hry z roku 2004 se dočkají nové podoby. Komické na tom, že je Konami skutečně teď věnuje větší pozornost hazardním automatům než klasickým videohrám, z jejichž licencí čerpá. Ukázkovým příkladem toho, jak si vydavatel umí pohrát s emocemi fanoušků, bylo představení pačinko automatu Silent Hill nedlouho poté, co Konami odpískalo regulérní pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama