Oznámení novinek pro Destiny již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámení novinek pro Destiny již příští týden

Oznámení novinek pro Destiny již příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 6. 2016 08:00
Reklama

Od vydání masivního přídavku The Taken King uplynulo už devět měsíců a pravidelní hráči Destiny už netrpělivě vyhlížejí další obsah, který by hře vlil novou krev do žil. Studio Bungie má ale již brzy pro všechny Guardiany připravené oznámení.

Už příští týden, přesněji řečeno 9. června v 19:00 našeho času, proběhne na twitch kanálu Bungie představení nového velkého dobrodružství. Nikde není řečeno, že půjde o velké rozšíření, ale pokud by nám vývojáři tímhle způsobem chtěli oznámit nějaký další malý event, komunitu kolem hry by to nejspíš pořádně namíchlo. Celá věc se má týkat nového velkého nebezpečí, kterému budeme čelit.

Nedávný únik informací naznačil, že se příští expanze bude jmenovat Rise of Iron, což by mohlo znamenat spoustu kočkování s robotickými Vexy. Rozšíření by mělo nabídnout nový raid a nový druh zbraně, pravděpodobně podobný sekeře nebo válečnému kladivu. Zároveň by po obsahové stránce mělo být větší než předchozí House of Wolves a The Dark Below. Nového obsahu se snad dočkáme ještě letos. Pokud bychom si měli vsadit, i přes oznámení na Twitchi přijdou Bungie s novými informacemi na E3 show Sony.

Mezi další nepotvrzené zprávy, které se točí kolem Destiny, patří údajné restartování vývoje druhého dílu. Vedoucí pozici měl převzít Luke Smith, šéf vývoje The Taken King. Sequelu se ale nedočkáme dříve než v roce 2017 a s ohledem na nový datadisk není pravděpodobné, že by se o něm hovořilo na nadcházející E3. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama