Podívejte se na trailer z Sherlocka v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na trailer z Sherlocka v češtině

Podívejte se na trailer z Sherlocka v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 6. 2016 10:41 2
Reklama

Na nové dobrodružství Sherlocka Holmese vás lákáme pravidelně, protože po minulých případech ze hry Crimes & Punishments pevně věříme, že bude i novinka stát za to. The Devil's Daughter vychází už příští týden a těsně před vydáním se připomíná příběhový trailerem s českými titulky.

Nová upoutávka, kterou český distributor, jímž je společnost Hypermax, vybavila českými titulky více než kterýkoli předchozí trailer naznačuje, jakým směrem se bude vyprávění ubírat a o co vlastně v novém případu půjde. Pokud dění okolo Sherlocka sledujete pravidelně, určitě z našich novinek a nedávného preview víte první poslední. My si tak zrekapitulujeme jen ta nejdůležitější fakta.

The Devil's Daughter vychází už 10. června a proslulý detektiv z pera sira Arthura Conana Doyla bude opět opět ve verzi pro PC vybaven na cestu z viktoriánské Anglie českými titulky. Verze pro konzole se naneštěstí bude muset obejít úplně bez lokalizace, což je velká škoda vzhledem k nemalým ambicím novinky. The Devil's Daughter je už osmým dílem v sérii detektivních adventur Sherlock Holmes od ukrajinského studia Frogwares.

Stejně jako Crimes & Punishments z roku 2014 i The Devil's Daughter pohání technologie Unreal Engine 4, ale hra jako taková dozná mnoha změn. Hlavní postavy výrazně omládnou, změní se jejich vzhled, dabing i celkové vyznění a atmosféra, která bude mnohem ponurejší a v mnohém připomíná filmy Guye Ritchieho nebo loňský Assassin's Creed Syndicate. Pevně doufáme, že příklon k akci a některé svižnější minihry se negativně nepodepíší na advenurních pasážích, které by ale měly jinak podle dosavadních videí a zjištění velmi připomínat poslední díl.

Po společnosti Focus Home Interactive se na postu vydavatele ujala Sherlocka firma Bigben Interactive a na hráče čeká pět vzájemně propojených případů, které mají pomoci odhalit temné tajemství Holmesovy rodiny. Stejně jako minule bude možné dojít při řešení případů ke špatným závěrům, obvinit nesprávnou osobu, a skutečného pachatele si tak nechat proklouznout mezi prsty. Pokud se chcete dozvědět o The Devil's Daughter více, rozhodně vám doporučujeme prohrabat se ve starších novinkách nebo se začíst do nedávného preview. Určitě prozkoumejte i nové screenshoty ze hry.

Nevím, jak vy, ale já se tedy nemůžu nové hry dočkat. Okultismus, záhada obestírající Holmesovu dceru, zdánlivě nesouvisející případy a sonda do hlubin Sherlockova nitra - The Devil's Daughter má všechny předpoklady stát se věrnou interaktivní poctou Doyleova díla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama