Může být další The Last of Us prequelem?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Může být další The Last of Us prequelem?

Může být další The Last of Us prequelem?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2016 19:02 14
Reklama

Pozornější hráči mohli v The Last of Us narazit na drobné pomrkávání směrem k fanouškům série Uncharted a vytušit se tehdy dalo, že se na této dobrodružné sérii ještě pracuje. A teď to vypadá, že Nathan Drake tuto laskavost oplácí a v Uncharted 4 tak lze narazit na jeden velmi zajímavý plakát.

Ten poukazuje na The Last of Us: American Daughters a ačkoli se nejedná o nic zrovna čerstvého a objevného, tak tento plakát za pozornost rozhodně stojí. Objevil se totiž i v online portfoliu Richarda Lyonse, výtvarníka studia Naughty Dog.

Tam se také objevil komentář tvůrce. Lyons v popisku obrázku tvrdí, že se nebude pouštět do detailů o tom, co tvorbě plakátu předcházelo. A to jednoduše budí dojem ten, že za obrázkem přeci jen nějaký příběh je a k něčemu směřuje. Co by to mohlo být, to se přímo vybízí – dočkáme se snad na E3 oznámení dalšího titulu z univerza The Last of Us?

V minulosti se přeci jen už o možnosti pokračování mluvilo a na přetřes přišlo i to, že vesmír hry je veliký a že by z něho šel odvyprávět příběh jiný, čemuž by ostatně mohl nahrávat podtitulek dnes spekulovaného titulu. Ten by svým jménem a ostatně i vyobrazením těhotné ženy mohl napovídat tomu, že by se mohlo jednat o prequel, ve kterém se hráči setkají s matkou hlavní hrdinky originálu.

Tak jako tak, k vydání případného pokračování každopádně jistě nedojde dříve, než bude definitivně uzavřená kapitola jménem Uncharted 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama