Oprava Far Harbor zhoršila grafiku hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oprava Far Harbor zhoršila grafiku hry

Oprava Far Harbor zhoršila grafiku hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2016 09:26 18
Reklama

Není žádným tajemstvím, že vydání DLC Far Harbor pro Fallout 4 doprovázely minimálně na PS4 velké problémy a díky velkým obtížím s plynulostí hry musel být přídavek vydán hned nadvakrát. Jak však podotýkají zahraniční média a především hráči, vyhráno ještě není a přídavek tak doprovázejí problémy i nadále.

Z technického hlediska již prý lze novému DLC těžko co vytýkat a hra je plynulá a běhá povšechně svižně, úprava kódu a optimalizace se ale citelně podepsala na grafické stránce hry i na její atmosféře, neboť ve hře výrazně ubylo mlhy.

Podívat se můžete na přiložené video od Digital Foundry, které se zaměřuje na rozbor běhu hry a na porovnání s Xbox One verzí. Z toho je očividné, že hra sice běží citelně rychleji než dříve, rozdíly v grafice jsou ale markantní a trpí tím právě atmosféra jinak povedeného přídavku.

Smutně tak můžeme již jen podotknout, že Bethesda tyto problémy skutečně vytvářet umí a konkrétně u těch velikých RPG se v případě bugů jedná o častý neduh, který je leckdy zapotřebí žehlit i dlouho po vydání. Sami se podívejte na přiložené video, udělejte si obrázek a pokud s Far Harbor máte na PS4 vlastní zkušenosti, tak se o své dojmy podělte určitě v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama