Horizon Zero Dawn vyjde až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon Zero Dawn vyjde až příští rok

Horizon Zero Dawn vyjde až příští rok

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 6. 2016 15:13 14
Reklama

Sony právě na PlayStation Blogu oznámila, že PS4 exkluzivita Horizon Zero Dawn se odkládá na rok 2017. Akce s robotickými dinosaury vyjde 28. února.

Navzdory mnoha ujištěním se potvrdily četné předchozí spekulace, že vývojáři do konce roku Horizon Zero Dawn vydat nestihnou. Ještě v březnu na GDC 2016 přitom Sony tvrdila, že nizozemské studio dokončí netrpělivě očekávanou novinku už letos. Jako první na možný odklad v dubnu upozornil důvěryhodný insider shinobi602. Očividně má dobré zdroje. Byl ostatně první, kdo hru už před jejím oznámením avizoval, a ještě před únikem prvního obrázku se zmiňoval o robotických dinosaurech a rusovlasé hlavní hrdince. Pevně doufáme, že alespoň Gran Turismo Sport a The Last Guardian letošní termín dodrží, zatím tomu vše nasvědčuje.

Vývojáři ze studia Guerrilla Games se při této smutné příležitosti pochlubili alespoň novým trailerem. Na konto odkladu autoři série Killzone prohlásili, že to nebylo jednoduché rozhodnutí, chtějí se nicméně ujistit, že Horizon dostojí vysokým očekáváním hráčů, pokud jde o grafiku i hratelnost, jak jsou fanoušci u jejich her zvyklí. Čas k dobru vývojářům podle šéfa studia Hermena Hulsta umožní naplnit jejich ambiciózní vizi.

Hulst podle svých slov samozřejmě ví, že odklad hráče nepotěší, ale zdůraznil, že je v nejlepším zájmu hry samotné. “Jsme si jistí, že výhody dodatečného času na vývoj se vyjasní v následujících měsících,” naznačil možnou souvislost s novou verzí konzole PlayStation 4, kde by se podle mnohých spekulacích měl Horizon předvést v nejlepším světle. Podobně jako když PS4 doprovázela na trh akce Killzone Shadow Fall od stejného týmu. “Opravdu si vážíme vaší trpělivosti a přetrvávající podpory. A těšíme se, že vám přineseme tu nejlepší možnou hru,” dodal Hulst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama