FIFA 17 oficiálně oznámil José Mourinho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 17 oficiálně oznámil José Mourinho

FIFA 17 oficiálně oznámil José Mourinho

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 6. 2016 09:08 9
Reklama

Jeden z nejlepších a zároveň nejkontroverznějších fotbalových trenérů je hlasem letošního ročníku série FIFA. Alespoň tak můžeme usuzovat z prvního teaser traileru, který hru oficiálně oznamuje a potvrzuje již dříve spekulované použití enginu Frostbite.

„Lidé říkají, že fotbal se nemění, my to ale vidíme jinak,“ říká José Mourinho do prostřihů z celé historie fotbalové série od EA Sports a samozřejmě tím naznačuje, že tentokrát se opravdu dočkáme podstatných novinek. Ty přicházejí cyklicky vždy po několika letech a i s přihlédnutím ke změně enginu z Ignite na Frostbite se zdá, že vývojáři tolik nepřehání.

Dále jsme se dozvěděli datum vydání – 29. září – a došlo samozřejmě na upřesnění, že nový engine využijí pouze PC, XOne a PS4 verze. Hra nicméně vychází i na předchozí generaci konzolí, kde se však bude ve větší míře jednat pouze o tradiční update soupisek. Kompletní představení FIFA 17 proběhne během tiskové konference Electronic Arts v rámci vlastní prezentace EA Play, kterou budeme 12. června vysílat živě s českým komentářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama