Injustice 2 je oficiální, vyjde v roce 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice 2 je oficiální, vyjde v roce 2017

Injustice 2 je oficiální, vyjde v roce 2017

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2016 13:42 7
Reklama

O Injustice 2 se hovořilo několikrát, od dnešního dopoledne se jednalo o hotovou věc, a není nás čím překvapit. Nebo snad je? Inu, ano i ne. Warner Bros. a DC Entertainment si asi řekli, že není co skrývat, a tak netrvalo příliš dlouho a máme tu oficiální odhalení.

Je až s podivem, kolik hráčů na trhu se rozhodlo odhalit své karty několik málo dní před E3, a druhý díl bojovky od NetherRealm je toho zářným příkladem. Pokračování rozšíří plejádu hrdinů z DC Comics, a bude přímo navazovat na díl minulý.

Tentokrát se Batman a jeho tým pokusí navrátit společnost tam, kde dříve bývala, proti nimž bude stát skupina lidí, která stojí spíše za Supermanem.

Ed Boon, výtvarný režisér ve studiu NetherRealm, řekl, že v Injusitce 2 se můžeme těšit na nové mechanismy, které změní jednotlivé souboje. Hráči si navíc budou moci upravit bojový styl jakéhokoliv hrdiny, a nebudou si ho muset podle těchto aspektů vybírat.

Pokud čekáte bojovku do konce letošního roku, budete zklamáni. NetherRealm přesné datum prozatím neprozradily, ale hra s jistotou vyjde v roce příštím. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama