Na tiskovce Sony se má představit Knack 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na tiskovce Sony se má představit Knack 2

Na tiskovce Sony se má představit Knack 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 6. 2016 12:44 4
Reklama

V posledních dnech hojně skloňovaný insider shinobi602 si znovu pustil pusu na špacír. A vzhledem k tomu, že se jeho předpovědi naplňují s železnou pravidelností, nemáme důvod o jeho slovech pochybovat. Na fóru NeoGAF prozradil, že se můžeme těšit na plošinovku Knack 2.

Jeden z uživatelů fóra vzkázal, že by měl shinobi602 vyvažovat špatné zprávy dobrými a v návaznosti na to se zeptal právě na Knack 2. Uživatel s přezdívkou shinobi602 opáčil, jestli by to byla dobrá zpráva, načež další diskutují řekl, že pro něj určitě, že je to jedna z jeho nejoblíbenějších her této generace (cože?). “Vážně doufám v Knack 2,” dodal. A shninobi602 odvětil, že pak tedy má dobré zprávy. Knack 2 by se měl představit veřejnosti na tiskové konferenci Sony při příležitosti nadcházejícího veletrhu E3.

O pokračování launchové plošinovky ostatně neslyšíme poprvé. Už v únoru jsme psali, že práce na dvojce prozradila 3D animátorka Mindy Liang ze studia XPEC Entertainment. Na síti LinkedIn tehdy uvedla, že od května 2015 pracuje na animacích 3D postav a cutscénách hry Knack II pro PlayStation 4. Navzdory tomu, že se Knack pravidelně umisťuje v žebříčcích nejhorších her pro PS4 a tuto generaci konzolí vůbec, byl minimálně v Japonsku tento titul překvapivě úspěšný. Ještě v únoru šlo díky bundlu s konzolí o druhou nejprodávanější hru pro PS4 v zemi vycházejícího slunce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama