Ukáže se nový God of War na letošní E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukáže se nový God of War na letošní E3?

Ukáže se nový God of War na letošní E3?

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2016 07:58 2
Reklama

A zase ten Shinobi. Pro insidera, který se chce s veřejností podělit o tajemství herního průmyslu, evidentně není lepší období v roce, než jsou poslední dny před výstavou E3. Tentokrát se otřel o jednu z nejslavnějších exkluzivních sérií pro PlayStation.

V podcastu na HamRadio, kam byl Shinobi602 pozván, se zmínil o tom, že v průběhu svého života vystřídal snad všechny konzole bez ohledu na značku výrobce. I tak je prý jeho srdci nejbližší právě PlayStation, protože miluje Uncharted a zejména God of War. Shinobi očekává, že se na E3 určitě objeví nový díl a zrovna z jeho úst zní podobné věty jako jasný signál, že o tom ví něco více. Vždyť to byl právě on, kdo v dubnu letošního roku vypustil do světa concept arty, které poukazovaly na návrat série a naznačovaly zasazení do severské mytologie. Počátkem roku také vyplaval na povrch životopis jednoho z animátorů, ve kterém uvádí práci na novém titulu ze série God of War.

Na tom, že by se pokračování Kratových dobrodružství mělo vrátit, není koneckonců nic podivného. Většina velkých exkluzivních značek, jako je Uncharted, Infamous, Killzone nebo Ratchet & Clank už si svůj přechod na novou generaci konzolí odbyla. Loni jsme sice dostali remaster God of War 3, ale poslední regulérní díl, God of War: Ascension vyšel již před třemi lety a mnoho parády sérii neudělal. Bylo zřejmé, že si Bůh Války potřebuje odpočinout, nyní bych ale už s chutí naporcoval pár bájných monster a obcoval s fešnými bohyněmi. Doufejme, že se Shinobi ani tentokrát nemýlí a Kratos se vrátí do akce v plné parádě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama