Detroit od Quantic Dream se objeví na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detroit od Quantic Dream se objeví na E3

Detroit od Quantic Dream se objeví na E3

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 6. 2016 15:40 3
Reklama

O loňského oznámení hry Detroit na Paris Games Weeku jsme se o hře nic nového nedozvěděli. Na letošní E3 by ale mlčení autorů mělo být prolomeno a hra se určitě objeví v rámci tiskové konference Sony.

Na přítomnost Detroitu na E3 upozornil Greg Miller, kterého můžete znát díky jeho působení v IGN nebo jeho YouTube kanálu Kinda Funny.  Hra vychází z technologického dema Kara, které se objevilo ještě za éry PlayStation 3 a citlivějším z nás (tedy mně) vehnalo slzy do tváří nejen kvalitou grafického zpracování, ale i krátkým dojemným příběhem androidky, která se cítí být člověkem.

O čem konkrétně bude nakonec Detroit zatím nevíme, ale David Cage, duchovní otec hry a šéf vývoje titulů, jako je Fahrenheit, Heavy Rain nebo Beyond: Two Souls mluví o tom, že se při tvorbě hry zaměřují snahu postavit hráče do role autora příběhu, jehož činy a rozhodnutí budou mít vliv na celkový zážitek z hraní. Podobný styl je vlastní všem Cagovým hrám, které bývají často právem označovány spíš za interaktivní filmy. Detroit má prozkoumávat téma lidství, pokládá otázku, co znamená být člověkem, mít emoce a další podobně složitá a dospělá témata. Bližší informace o hře se tedy dozvíme již v pondělí.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama