Druhý díl Until Dawn zatím není v plánu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý díl Until Dawn zatím není v plánu

Druhý díl Until Dawn zatím není v plánu

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 6. 2016 11:16 2
Reklama

Loňské letní překvapení ve formě adventurního thrilleru Until Dawn se mnohým z nás zapsalo do paměti a hra byla i poměrně často skloňována v rozličných kategoriích naší Invaze. Proto by se dalo poměrně pochopitelně očekávat, že si autoři pospíší s pokračováním. Podle rozhovoru pro server MCV mají ale jiné plány.

Studio Supermassive Games je blízkým partnerem Sony. Bylo tomu tak od jeho založení před osmi lety a podle ředitele firmy Peta Samuelse si spolupráci s japonským gigantem nemohou vynachválit. Samuel v rozhovoru uvedl, že s vydavatelským partnerem mají velmi silný vztah a společná práce se nesla v blízkém a přátelském duchu. Studio mělo dostatečnou kreativní volnost a mohlo se tak posouvat směrem, který si samo zvolilo. Přesto se ale stále cítí být nezávislou firmou a současná vize tkví v oslovení širšího spektra hráčů. Proto chce studio svou příští hru nabídnout na větší množství platforem.

To samozřejmě neznamená, že by na Sony zanevřeli úplně. Spolupráce nadále pokračuje ve formě připravovaných titulů pro PlayStation VR, jedním z nichž je i on-rail střílečka Until Dawn: Rush of Blood. Tím druhým je logická puzzle hra Tumble VR. Značka Until Dawn tedy bude žít dál, jen prozatím v trochu jiné formě, než bychom byli předpokládali. To však neznamená, že bychom se v budoucnu neměli dočkat plnokrevného pokračování mrazivého hororu, inspirovaného teen slasher žánrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama