Bespin pro Battlefront vyjde ještě v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bespin pro Battlefront vyjde ještě v červnu

Bespin pro Battlefront vyjde ještě v červnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 6. 2016 10:41 1
Reklama

První placené rozšíření pro akci Star Wars Battlefront s podtitlem Outer Rim je sice za námi, tři další nás ale teprve čekají. Na DLC Death Star dojde až na podzim, jedno dosud nepojmenované vyjde dokonce až v příštím roce a spekuluje se, že by jeho obsah mohl čerpat z filmu Rogue One: A Star Wars Story. Expanze Bespin nás ale zavede do Oblačného města už 21. června.

Vývojáři nyní konečně představili toto rozšířen blíže, a už tak víme, co můžeme od nového placené DLC čekat. “Připojte se k legendárnímu pašerákovi Landu Calrissianovi a chladnokrevnému nájemnému lovci Dengarovi v Oblačném městě na planetě Bespin,” lákají vývojáři na oficiálním webu s tím, že se povozíme v novém létajícím stroji. Samozřejmostí jsou i nové zbraně. Expanze představí dva nové blastery a v přestřelkách si mají podle autorů přijít na své příznivci soubojů na kratší i delší vzdálenost. “Zneškodněte nepřátele v zařízeních firmy Bioniip Laboratories nebo karbonových mrazicích komorách pomocí nových blasterů X-8 Night Sniper a EE-4,” vyzývá prezentace.

Hlavní roli ale pochopitelně budou i tentokrát hrát nové ikonické postavy. Už zmíněný Lando i Dengar mají disponovat schopnostmi, které jim propůjčí jedinečné možnosti. “Dengar je padouch, který se vyžívá v boji. Ohání se DLT-19, jde tak vůbec o první postavu hrdiny s těžkým blasterem. Lando si také dobře rozumí s blasterem, jeho největší předností je však schopnost vyhodnocování šancí na úspěch a využívání lstí proti nepřátelům,” popisují nové duo vývojáři. Ještě do vydání DLC bychom se přitom podle nich měli dozvědět další informace o nových módech, mapách, kartách a zřejmě i dalších zbraních.

Držitelé season passu se mohou do zápolení už tradičně pustit s dvoutýdenním předstihem od 21. června. Zbytek hráčů, kteří dávají přednost individuálnímu nákupu rozšíření, si do Bespinu zalétnou po uplynutí této doby. Už v dubnu jsme psali, že DICE slibují čtveřici nových map, které nás zavedou do Oblačného města a jeho okolí. “Uvidíte AT-AT v Oblačném městě, vydáte se do oblak v režimu Fighter Squadron a dokonce strávíte nějaký čas v karbonové komoře,” lákali autoři na webu. Za zmínku stál také slib, že vývojáři chystají nad rámec placených expanzí víc obsahu pro ty hráče, kteří dávají přednost hraní offline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama