Podrobnosti o Injustice 2. V akci už v neděli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o Injustice 2. V akci už v neděli

Podrobnosti o Injustice 2. V akci už v neděli

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 6. 2016 14:50 2
Reklama

Vývojáři z týmu NetherRealm Studios spolu s Warner Bros. Interactive Entertainment už ve středu oficiálně ohlásili po několika únicích a náznacích Eda Boona titul Injustice 2, který vyjde v příštím roce na PlayStation 4 a Xbox One. Ještě před E3 se ale objevily další podrobnosti na konto pokračování bojovky s hrdiny a padouchy nakladatelství DC Comics.

Autoři jedničky a posledních dvou dílů série Mortal Kombat slibují pokračovat v příběhu, který načali v roce 2013 v Gods Among Us. Batman a jeho spojenci se snaží zabránit tomu, aby se obnovila Supermanova vláda, ale Injustice 2 má přinést změny především na poli obsahu. Novinka představí například systém, díky němuž půjde jednotlivé postavy vybavit specifickou výstrojí. Hráči budou mít možnost vybojovat a následně upravit vzhled svých svěřenců a upgradovat jejich dovednosti - zvýšit rychlost, zdraví nebo sílu.

Když už je řeč o postavách, vrátit se mají pochopitelně Superman i Batman, ale také Flash nebo Aquaman. Mezi nové hrdiny a padouchy patří Supergirl, Atrocitus či Gorilla Grodd. Otec Mortal Kombatu a šéf NetherRealm Studios se také na Twitteru v anketě ptá fanoušků, jakou další postavu by chtěli ve hře vidět. Na výběr je Swamp Thing, Captain Cold a Blue Beetle, který zatím těsně vede s 39 procenty.

Už o tomto víkendu se navíc má Injustice 2 představit veřejnosti v prvním gameplay videu. Ed Boon novinku ještě před E3 ukáže v pohybu během akce Mortal Kombat X Pro League Season 3 Finals. Přenos z ní se bude streamovat na Twitch v neděli ve dvě hodiny po půlnoci středoevropského času. Půjde ale údajně jen o ukázka z větší porce materiálů, které si vývojáři schovávají až na E3.

Slogan “Every Battle Defines You” dává ve světle možnosti personalizovat oblíbené hrdiny docela dobrý smysl. Možnost vybojovat lepší výbavu a tu pak používat by mohla přinést svěží vítr do této mlátičky. Warneři připomínají, že nikdy dřív neměli hráči možnost ovlivnit, jak jejich postava z DC Comics vypadá, bojuje a vyvíjí se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama