Rise of Iron přijde jen na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rise of Iron přijde jen na nové konzole

Rise of Iron přijde jen na nové konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2016 10:14 3
Reklama

Včera jste si mohli přečíst velký informační nášup týkající se dalšího rozšíření pro Destiny, dnes k tomu musíme přidat ještě nemilou zprávu tu, že ten další přídavek zamíří již jen na nové konzole. To Bungie nadále upřesňuje a naznačuje, jakým způsobem se budou nadále vyvíjet postavy těch hráčů, kteří budou pokračovat v hraní na starém hardwaru.

Tyto konzole Bungie ve svém nejnovějším příspěvku na webu hry nazývají Legacy konzolemi. Na těch bude až do léta platit, že postavy a zkušenosti budou sdílené s případnou hrou na nové generaci, v srpnu však dojde k rozdělení vývoje postavy a budoucnost přenosů i sdílení zkušeností je tak náhle nejistá, stejně tak podoba hry na předešlé generaci.

Jaký vliv bude ono rozdělení vývoje avatarů mít, nad tím lze v současné době bohužel pouze spekulovat, jisté však je, že se od starého hardwaru opouští. Jasné tak není ani to, zda bude mít na starých konzolích například i prosté levelování stejnou podobu jako doposud, nebo zda dojde ke změně. Poněkud vágní příspěvek může totiž značit i odlišné plány pro staré konzole.

Minimálně do srpna tedy ale bude platí to, že Bungie zaštítí a přislíbí bezproblémový přenos postav na novější generaci hardwaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama