Sledujte nový trailer Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer Gran Turismo Sport

Sledujte nový trailer Gran Turismo Sport

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2016 06:31 11
Reklama

E3 je již za dveřmi a začínají tak vykukovat první trailery a lákadla ke stánkům tvůrců i vydavatelů. Ta dnešní upoutávka patří Gran Turismo Sport a po vzoru těch jiných ji opět nedoprovází hudba obvyklá v jiných trailerech, ale orchestrální opus, jež se snad snaží zdůraznit, jak moc vážně se tento titul bere.

A proč ne, arkád máme dostatek, posvěcení mezinárodní automobilovou federací zní jako výjimečný nápad a hra si jistě mezi majiteli PS4 najde své oddané fanoušky již nyní. Ty ostatní se pak Polyphony Digital pokoušejí zlákat právě novým trailerem.

Ten představuje nové záběry ze hry i komentované závody. Vidět lze prostřihy z mnoha lokací hry i bohaté možnosti úprav vozů, se kterými se následně půjde pochlubit a které budou moci hráči sdílet se svým okolím.

Především ale z ukázky číhá všudypřítomná soutěživá atmosféra hry, která je postavená na tom, že soutěžit i vyhrávat může zkrátka každý. Stačí jen dostatečná píle a trpělivost, kterou budou moci hráči v Evropě poměřit 18. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama