Mafia dovolí likvidaci okolních podniků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia dovolí likvidaci okolních podniků

Mafia dovolí likvidaci okolních podniků

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2016 12:12 7
Reklama

Barevný a různými kulturami provoněný svět Mafie III bude světem zločinu a místem, kde spousta lidí dělá všechno pro to, aby si přišli na nějaký ten peníz navíc. Netřeba jedním dechem dodávat, že mnohdy se nejedná o nic legálního či společnosti prospěšného a Mafia III tak nabídne pohled pod pokličku organizovaného zločinu fiktivní metropole konce 60. let.

Novým videem pak sami tvůrci popisují, jak se budou moci hráči od 7. října přiživovat na výdělku druhých postav a jak jednoduše se dá ze svého okolí doslova vymlátit maximum. Ve videu je vidět příklad se stavební firmou, ve které lze zmáčknout předáka a zjistit tak, kudy tečou peníze a odemknout tak například další sérii menších misí. Je ale třeba mít na paměti to, že bezpečný předák je chytrý předák, a k jeho skalpu tak bude mnohdy nutné obejít jeho ochranku. Pokud tu hráči neodklidí co nejdříve, tak ta se následně může zabarikádovat a zkomplikovat tím jakýkoli další postup takovouto postranní misí.

Každá z devíti oblastí města by přitom měla obsahovat dvě takovéto lokace pro praní špinavých peněz. Zbavit se jich lze tak, že hráči v kůži Lincolna budou moci v každé z nich záškodničit. A když to budou činit dostatečně dlouho, tak v dané lokaci vylákají vedoucího daného byznysu. A toho je třeba se zbavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama