První obrázky z nového Batmana od Telltale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky z nového Batmana od Telltale

První obrázky z nového Batmana od Telltale

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 6. 2016 16:44 4
Reklama

Studio Telltale Games nečeká na E3 a po několika měsících napínání fanoušků konečně blíže představuje svou novou pětidílnou epizodickou sérii Batman. K dispozici už jsou první obrázky i další podrobnosti.

Jak autoři avizovali, hra má připomínat oživlý komiks, což je styl, s nímž má tento tým velkou praxi. Novinka se ale bude moci pochlubit rovněž atraktivním dabingem, jehož hlavní hvězdou je Troy Baker v roli Bruce Waynea. Ten má s Batmanem bohaté zkušenosti, paradoxně ale dabuje také Jokera - třeba v Arkham Origins. Netopýřího muže si střihl ve hrách Lego Batman 2: DC Super Heroes, Lego Batman 3: Beyond Gotham a Lego Dimensions.

Svůj hlas propůjčil však také Robinovi v Arkham City, Arkham Knight a bojovce Injustice: Gods Among Us. Kromě toho jej proslavili role, mezi něž patří Booker DeWitt z BioShock Infinite, Delsin Rowe z inFAMOUS Second Son nebo Joel z The Last of Us. Kompletní herecké obsazení epizodického Batmana najdete níže.

Vývojáři znovu zdůraznili, jak moc se snažili o to, aby se hráč cítil nejen jako maskovaný hrdina, ale i miliardář Bruce Wayne, což je poloha, kterou většina batmanovských her tradičně ignoruje, respektive pro ně není tak zajímavá, a tedy ani důležitá. Jak jsme psali už dříve, zločin, korupce a bezpráví v Gothamu zdaleka nebují jen pod pláštíkem noci a Batman není jediný, kdo to může změnit. Svůj vliv můžete uplatit i v civilnější roli slavného playboye.

První epizoda má vyjít už v létě a autoři nás lákají na neobyčejnou sondu do duše temného rytíře, jehož nitro je rozerváno dvěma životy, které paralelně vede. Hra míří na konzole, PC i dotyková zařízení. Batman od Telltale se má přirozeně znovu ukázat na E3, kde se o něm dozvíme další podrobnosti. Pokud chcete zjistit více informací o této hře, určitě se začtěte do našich starších novinek.

Herecké obsazení

Troy Baker - Bruce Wayne
Travis Willingham - Harvey Dent
Erin Yvette - Vicki Vale
Enn Reitel - Alfred Pennyworth
Murphy Guyer - James Gordon
Richard McGonagle - Carmine Falcone
Laura Bailey - Selina Kyle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama