Upírské RPG Vampyr přestavuje E3 trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Upírské RPG Vampyr přestavuje E3 trailer

Upírské RPG Vampyr přestavuje E3 trailer

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2016 10:58 5
Reklama

O chystaném temném upířím RPG Vampyr jste si mohli obsáhle přečíst v našem nedávném preview. Vyprávění tvůrců o systému volby mezi rolí zodpovědného lékaře a krvelačné bestie zní každopádně poutavě, nyní však konečně můžeme hru vidět „v akci“.

Trailer přichystaný na míru výstavě E3 vypráví příběh z pohledu hlavního protagonisty, lékaře Jonathana E. Reida, který se ve víru řádící epidemie španělské chřipky stane obětí nemilého kousacího incidentu. Reid následně musí přehodnotit svůj pohled na svět a novou, stinnou stránku své osobnosti. Dnes vydané video však působí dojmem, že se rozhodl velmi jednoznačně. Nevím, zda je úplně šťastné hru ukazovat jako nepříliš vizuálně působivou krvavou řež, zároveň se ale dá očekávat, že brzy přijde trailer další, ukazující poklidný, i když nitro upíra spalující průchod hrou bez toho, abyste smrtelníkům zkřivili byť jediný vlásek.

Reid v traileru mluví o tom, že se z jeho života stal konstantní boj a on má tváří v tvář nepříjemné situaci jen velmi málo spojenců. Proklíná svůj osud a nutnost neustále volit mezi dobrem a zlem. Zda budeme podobná rozhodnutí stejně emocionálně prožívat i my hráči, to je ve hvězdách. Studiu Dontnod Entertainment, autorům skvělé epizodické adventury Life is Strange, však zdařilé dotažení konceptu do konce s radostí věřím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama