Bethesda plánuje vydat VR verzi Falloutu 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda plánuje vydat VR verzi Falloutu 4

Bethesda plánuje vydat VR verzi Falloutu 4

David Plecháček

David Plecháček

13. 6. 2016 07:43 2
Reklama

Slyšíte dobře – lákadlo v podobě boomu virtuálních realit navnadilo Bethesdu k tomu, aby začala fušovat i do tohoto řemesla. A o tom, že se nejedná o žádný nesmělý plán, svědčí i hry, s nimiž se počítá.

Jednou z nich je Fallout 4. Bethesda počítá, že by hra měla vyjít někdy v roce 2017, a vypadá to, že se tak stane exkluzivně pro zařízení HTC Vive. Nechceme být škarohlídy, ale jsme poměrně zvědaví, jak tento ambiciózní plán dopadne. Společnost, respektive její vývojářská pobočka, je totiž známá (mimo jiné) všemožnými problémy s technickým zpracováním. Vzpomeňme například na PS4 verzi posledního DLC…

Jenže do VR se Bethesda pouští i coby vydavatel – ID Software, který na jaře vypustil do světa reboot série Doom, se do tohoto odvětví právě se zmíněnou značkou pouští jakbysmet. Doom VR by měl být k dispozici coby tech-demo přímo na výstavišti. Tak uvidíme. A co na to Bethesda? „Příslib VR spočívá v tom, že zavede naše světy na nová úžasná místa. Nemůžeme se dočkat, až se o ně s vámi podělíme,“ stojí na Twitteru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama