Fallout Shelter na PC, stavba Vaultů i ve F4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout Shelter na PC, stavba Vaultů i ve F4

Fallout Shelter na PC, stavba Vaultů i ve F4

David Plecháček

David Plecháček

13. 6. 2016 10:10 5
Reklama

Jedno z překvapení loňské premiérové konference Bethesdy bylo tady a teď představení Falloutu Shelter. Mobilní aplikace pro iOS a Androidy se setkala s velice příznivým přijetím, a letošní rok jí opět posouvá trochu dále. Sice ne tady a teď, ale počítačová verze nejednoho fanouška potěší. A postavit si svůj Vault bude možné i v samotném Falloutu 4!

Začněme konverzí Fallout Shelter. Ta - stejně jako mobilní základ - dozná spousty změn. Prvně, naši obyvatelé vyrazí za hranice Vaultu. Jistě, mnozí z hráčů namítnou, že posílání na průzkum bylo součástí hry od nepaměti, tentokrát ale jejich dobrodružství budeme moci zažívat s nimi. Kromě nových nepřátel se ve Fallout Shelter změní i soubojový systém, který nově umožní cílit na konkrétní nepřátele.  2D stavitelský sen si na počítačích splníte už za měsíc v červenci.

Pokud vaše srdce prahne po 3D stavitelském srdci, uděláme vám radost hned dvakrát. Add-on s názvem Contraptions láká na „tvorbu strojů, které opravdu dělají věci“. Výtahy, běžící pásy, třídící stroje a mnohem víc vás čeká už příští týden. Ještě lepší add-on ale spatřujeme ve Vault-tec dodatku, který umožňuje vybudovat vlastní podzemní bunkr. Stejně jako ve Fallout Shelter, i tady budete moci svým obyvatelům zadávat různé příkazy, posílat je do jednotlivých místností a zlepšovat tak jejich vlastnosti. Stejně jako 2D odbočka, i Vault-tec workshop vyjde za měsíc v červenci.

No a aby toho k Falloutu 4 nebylo málo, můžeme se dočkat rozšíření o DLC Nuka World. Bohužel o něm takřka nic nového nevíme, ani kdy nás čeká, ani co v něm. Na celou pasáž týkající se Falloutu se můžete podívat v našem záznamu, blok začíná v čase 43:23.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama