Sledujte nový trailer Mafie III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer Mafie III

Sledujte nový trailer Mafie III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2016 01:27 4
Reklama

Možná snad až příliš arkádově vyhlížející Mafia III si zjevně potrpí na silném příběhu, který bude, jak napovídá nový trailer, podáván i dokumentární formou. Značná část vyprávění bude tedy podávána retrospektivně, což fanouškům série jistě může připadat povědomé. O Lincolna se bude postupem času zajímat CIA i FBI a vyprávět se tak bude právě skrze rozhovory dalších postav.

A nejen toto může potěšit fanoušky českého originálu. V nové ukázce lze totiž spatřit i misi na lodi. V tomto případě se ale nejedná o parník na moři či oceánu, ale o říční plavidlo, které ovšem i tak bude dostatečně veliké a nabídne prostor pro manévrování.

Toho bude mít Lincoln k dispozici mnoho – New Bordeaux bude rozděleno do devíti oblastí a město samotné zároveň slibuje být postavou samo o sobě a mělo by být také místem, ve kterém jednotlivé akce ovlivní i samotný průběh příběhu.

A když už je řeč o postavách, tak nelze opomenout ani trojici pomocníků, které spojuje jméno úhlavního nepřítele. Odhalení gameplay záběrů tak přineslo Cassandru, Burkeho a především Vita Scalettu, hrdinu předešlého dílu hry. Každá z těchto postav přitom bude jednat sama za sebe, zaměstnat je však půjde skrze přidělení správy nad jednotlivými částmi města, které bude Lincoln postupem času získávat pro sebe.

Vedle města ale bude velmi důležitou roli hrát i auto, které v Mafii III bude nejenom dopravním prostředkem, ale například i mocným nástrojem a zbraní. Stejně jako aligátoři v bažině. Mafia III toho zkrátka přiveze dost a přesvědčit se o kvalitách hry budete moci 7. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama