South Park: TFBW již letos v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park: TFBW již letos v prosinci

South Park: TFBW již letos v prosinci

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 6. 2016 21:03 8
Reklama

Všechny gay ryby se teď mohou vesele tetelit. Tedy za předpokladu, že jejich manželka opravdu není hobit. Nechápete tyto narážky? Pak asi nejste úplnými fanoušky seriálu South Park. Nevadí, možná vás nový trailer na druhý díl s podtitulem The Fractured But Whole přesvědčí, abyste mu dali šanci.

South Park: The Stick of Truth vyšel před dvěma lety a svým věrným zpracováním seriálové látky, brutálně nekorektním humorem a celkem povedenými herními mechanismy si získal srdce mnoha fanoušků. Jediné, co se hře dalo vytknout, byl soubojový systém, který si vzal vzor v klasických japonských RPG hrách, ale neposkytoval dostatečnou výzvu a hrou dokázal bez větších problémů projít kdokoli. I tak ale příběh dětí, hrajících si na fantasy hrdiny, který se rychle zvrhne do sledu bizarních událostí, stál za pozornost. A pokračování slibuje více všeho. Víc humoru. Víc sprostých slov. A víc prdů.

Příběh naváže přímo na konec prvního dílu, tentokrát si ale povedená partička čtvrťáků bude hrát na superhrdiny. Vaše postava bude opět tím novým dítětem, které si musí vydobýt své místo v hierarchii spolužáků. Samozřejmě potkáme Cartmana jako protivného Coona, Butters zopakuje svou roli trapného Profesora Chaose a objeví se i Mysterion, jehož identita samozřejmě musí zůstat skryta. Herní styl se posune blíž strategickému RPG, ve kterém bude záležet na rozestavení vaší skupiny hrdinů a různých zvláštních schopnostech. V traileru se můžete přesvědčit, že hra neztratila nic ze své razance.

Všichni, kdo si hru předobjenají, zároveň obdrží i první díl, aby si mohli osvěžit své zážitky ze zasněženého městečka. Hra sama by měla vyjít 6. prosince letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. A proboha, hlavně nikomu neprďte na koule.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama