Farpoint pro VR využije novou Move pistoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farpoint pro VR využije novou Move pistoli

Farpoint pro VR využije novou Move pistoli

David Plecháček

David Plecháček

14. 6. 2016 10:52 2
Reklama

Obávali jsme se, že na včerejší konferenci Sony bude PS VR mnohem více protežovanější, než nakonec byl. Přesto si autoři nenechali ujít možnost, aby představili nějakou zajímavou novinku, kterou pro svůj klenot chystají. A tak nám ukázali Farpoint, střílečku, jež využije i nový ovladač v podobě pistole.

Co se týče samotné hry, ta nás z ukázky mile překvapila. Jednalo se o FPS střílečku vyráběnou na míru právě pro VR, v níž nebude nouze o akční pasáže se zbraní v hlavní roli. Jak by se vám ale líbila představa třímat v ruce ovladač, který pistoli (možná, že přímo útočnou pušku, chcete-li) připomíná nejen tvarem, ale i svou ergonomií?

Nové mířidlo, které můžete vidět na titulním obrázku, bude podle Sony lepším ovladačem, než všechny předchozí. Systém direct tracking and aiming by měl zajistit, že jakýmkoliv směrem se zbraní zamíříte, tam se opravdu zacílí i ve hře. Jeho využití se samozřejmě na Farpoint nikterak neomezuje, leč i z přiloženého videa je patrné, že to je ten typ hry, pro který je určený.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama