Uedu VR zajímá, Last Guardian na ní nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uedu VR zajímá, Last Guardian na ní nevyjde

Uedu VR zajímá, Last Guardian na ní nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2016 10:45
Reklama

Nový trailer na The Last Guardian nás v průběhu perfektní konference Sony potěšil, ale ještě více nás potěšilo datum vydání. Už 25. října se uzavře čekání na duchovního nástupce Ica a Shadow of the Colossus, a Fumito Ueda se těší jakbysmet. Těší se tak moc, že se rozpovídal o tom, co si myslí o VR.

Prvně je potřeba zmínit - a leckoho možná uklidnit - že The Last Guardian i přes datum vydání lehce po začátku prodejů VR tuto technologii podporovat nebude. Sám Fumito Ueda ale nástup VR vítá a osobně je zvědavý, co tato technologie v budoucnosti nabídne: „Hlubokost - ta samotná myšlenka vyjádřit pocit ze samotné hloubky skrze VR - je velice atraktivní a zajímavá,“ řekl. „Ale pro The Last Guardian žádné plány s virtuální realitou nemáme. Osobně ale budu VR sledovat, zajímá mě,“ dodal.

 Ueda byl také několikrát dotázán, zda má chlapec ve hře jméno. Odpověď vás možná překvapí, ale nese se přesně v tajemném duchu jeho předchozích her: „Chlapec jméno má. Ale ani ve hře vám ho neprozradíme,“ odvětil.

Pokud se na hru těšíte jako my, jistě vám udělá radost oznámená sběratelská edice. Ta bude obsahovat samozřejmě samotnou hru, steelbook, 72stránkový art book, samolepky, a sošku, přičemž balení bude celé ve speciálním boxu. Pokud máte 120 dolarů navíc (přibližně 3 tisíce korun), a nevíte, za co je na podzim utratit, The Last Guardian je jedna z variant.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama