Už víme, kdo udělá remastery Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Už víme, kdo udělá remastery Crashe

Už víme, kdo udělá remastery Crashe

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 6. 2016 12:12 3
Reklama

Po bezpočtu spekulací a spoustě náznaků, které vyvrcholily přítomností Crashe v posledním dílu Uncharted, je konečně návrat tohoto neoficiálního maskota PlayStationu realitou. A to nejen prostřednictvím Skylanders.

Shawn Layden konečně přestal fanouškům brnkat na nervy tématickým oblečením s Crashem a na kofreneci Sony odhlásil, že na PS4 vyjdou první tři hry v nové verzi, o níž můžeme jen doufat, že se dočká podobě nadstandardní péči jako nedávno Ratchet & Clank od Insomniac Games. K dispozici zatím ale bohužel nejsou žádné screenshoty, natožpak video. A jen minimum konkrétních informací.

První tři hry vyvinulo v letech 1996 až 1998 slavné studio Naughty Dog. Kromě jedničky jde o druhý díl s podtitulem Cortex Strikes Back a neočíslovanou trojku, která nesa přívlastek Warped. Víme alespoň, kdo se o remastery postará. Pracuje na nich studio Vicarious Visions, které funguje od roku 1990, od roku 2005 jej vlastní Activision a nyní se podílí právě na Skylanders, ale už dříve i na sériích Spider-Man, Tony Hawk nebo Guitar Hero.

Původní trilogie má vyjít příští rok. Značka nadále patří právě společnosti Activision, ale Sony celý proces zjvně iniciovala. Prostřednictvím Skylanders Imaginators Crash na PS4 ale poprvé dorazí už letos v říjnu. Pevně doufáme, že se do konce E3 o staronových dobrodružstvích Crashe ještě něco dozvíme. Série má na kontě 18 her a více než 50 milionů prodaných kopií. Zasloužila by si i návrat v podobě plnohodnotného pokračování, kterému trilogie může prošlapat cestu. Pokud bude dobrá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama