Všechna dema Sony běžela na stávající PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechna dema Sony běžela na stávající PS4

Všechna dema Sony běžela na stávající PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 6. 2016 08:15 6
Reklama

Společnost Sony se ohradila proti podezření, že mohla některé hry prezentovat na výkonnějším hardwaru vylepšené PS4 namísto té standardní. Šuhei Jošida na Twitteru potvrdil, že vše, co jsme viděli na konference na E3, poháněla současná konzole a nikoli nový chystaný model.

Spekulace se vyrojily zcela pochopitelně s ohledem na to, že se očekává, že na nové PS4 budou hry vypadat lépe, a Sony se přitom během tiskovky k Neo ani původu ukázek nijak nevyjádřila. Není přitom jisté ani to, zda bude třeba nová konzole využívat stávající ovladač, který jsme viděli při hraní živých ukázek. Práce na novém zařízení japonský výrobce oficiálně potvrdil ústy Andrew House teprve koncem minulého týdne.

Neo se tehdy na konferenci Sony “neprezentovalo” ani takto vykutáleným způsobem. Jde rozhodně o potvrzení, které udělá mnoha fanouškům velkou radost a hráče přirozeně uklidní. Objevily se totiž obavy, zda hry jako God of War, Horizon: Zero Dawn nebo Detroit: Become Human vypadají až příliš dobře na to, aby mohly takhle fungovat na stárnoucím hardwaru. Fakt, že Sony sebevědomě toto podezření chce zažehnat, by mohl být příslibem i do budoucna, že standardní verze PS4 ještě nepatří do starého železa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama