Gravity Rush vždy myslelo na pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gravity Rush vždy myslelo na pokračování

Gravity Rush vždy myslelo na pokračování

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 6. 2016 12:38
Reklama

V pohybu vypadá Gravity Rush 2 vyloženě pohádkově, a pokud jste s touto hrou neměli v minulosti například zkušenosti na Vitě, tak jste měli možnost si zahrát alespoň remasterovanou edici hry na PS4. Ta bude mít letos pokračování, jehož podobu včera pochvaloval Pavel.

Po včerejším videu se dozvídáme další detaily o hře. Ty se tentokrát týkají jejího příběhu a toho, jak a kdy vlastně vznikal. Producent hry, Nick Accordino, se v rámci E3 totiž zmínil, že příběh hry a především jeho konec byl napsaný ještě před tím, než vůbec vyšla první hra. Myšlenka na pokračování tak nebyla ani o tom, zda se dostaví nějaký výrazný nápad, ale zda bude ta pravá příležitost. A ta nakonec nastane ještě letos.

První díl tak byl od samotného počátku zamýšlen pouze jako první polovina vyprávění. Už se ale nadále nedozvídáme, zda i ta druhá měla vyjít pro kapesní handheld, nebo zda chtěli tvůrci od začátku počkat a druhou polovinu příběhu vydat až s případným výkonnějším hardwarem.

Ovšem ať už to bylo jakkoli, tak Accordino dodává, že Gravity Rush 2 dopoví příběh hlavní hrdinky, Kat. Není tedy zatím ani nijak vyloučeno, že by příběh z tohoto univerza ještě nemohl mít pokračování, byť třeba s jinou ústřední postavou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama