Kazunori Jamauči hraje a komentuje GT Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kazunori Jamauči hraje a komentuje GT Sport

Kazunori Jamauči hraje a komentuje GT Sport

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 6. 2016 12:06 5
Reklama

Pokud by vám jméno Kazunori Jamauči snad nic neříkalo, tak vězte, že se jedná o jméno producenta série Gran Turismo. A že se jedná i o fandu her a virtuálního závodníka, to již dokládá nové video z Gran Turismo Sport, ve kterém Jamauči představuje své řidičské schopnosti na slavné Severní smyčce.

Tam se ale Kazunori Jamauči vydává i v reálu, neboť tento muž není jen vývojářem a závodníkem virtuálním, ale také reálným závodním jezdcem a představený okruh shodou okolností absolvoval minulý měsíc, a to s BMW M6 GT3. Svůj um však ve videu na plný plyn nepředvedl, neboť celou dobu hraní komentoval a hovořil o hře samotné. Přiložená ukázka tak představuje pohled pod pokličku hry a nabízí stručné vyprávění o tom, jak moc je Gran Turismo Sport reálným zážitkem, a to od chování vozů, až po například zvukovou stránku hry.

Představený virtuální závod je tak sice ztížený nepozorností způsobenou komentářem ke hře, ale i přesto je z Jamaučiho jízdního projevu cítit velká preciznost. O podobnou a snad i ještě lepší se pak budou moci hráči v Evropě pokoušet na podzim, 18. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama