Mafia III objasní konec Joea Barbara
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III objasní konec Joea Barbara

Mafia III objasní konec Joea Barbara

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 6. 2016 09:35 16
Reklama

Dojmy z Mafie 3 přímo z LA si můžete od dnešního rána přečíst tady, kromě nich ale na internetu vyplula informace, která určitě potěší všechny fanoušky druhého dílu. Na tohle totiž čekají už dlouhých šest let.

Vývojáři během E3 streamu potvrdili, že Vito Scalleta nebude jediný starý známý, který se ve třetím dílu vrátí. Mezi ty další patří Leo Galante, kterého si můžete pamatovat jako šedou eminenci podsvětí Empire Bay. Galante se s Vitem potkal ve vězení a díky vzájemné výpomoci se z nich brzy stali, když ne přátelé, tak minimálně dobří známí. Galante Vitovi a jeho příteli Joeovi zařídil vstup do Falconeho zločinecké organizace a po několika nešťastných okolnostech jim nařídil Falcona odstranit.

To se dvojici přátel nakonec podaří, na Joea se ale dohoda o smazání předchozích hříchů nevztahuje a jeho osud ani po šesti letech od vydání hry nebyl objasněn. Vývojáři ale nyní slíbili, že nám konečně poví, jak to s bujarým Italem dopadlo. Další drobný střípek do skládanky příběhu by mohla být spekulace, že pohledy, které jsou k nalezení na oficiální facebookové stránce hry, posílal Vitovi právě Galante a informoval jej v nich o situaci v Empire Bay. Můžeme tedy snad čekat, že třetí díl vysvětlí i Vitův přesun do New Bordeaux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama