Objeví se Destiny i na PC? Je to možné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Objeví se Destiny i na PC? Je to možné

Objeví se Destiny i na PC? Je to možné

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 6. 2016 13:50 8
Reklama

Do Destiny se letos na podzim chystá nový přídavek Rise of Iron, který má být počátečním příslibem pravidelného dodávání nového obsahu. Rise of Iron však vyjde pouze na novou generaci konzolí a je tak prvním datadiskem pro Destiny, který nechá starou generaci za zády.

Christopher Barrett, šéf studia Bungie, v rozhovoru pro GameSpot uvedl, že 90% hráčů Destiny nyní hrají hru na současné generaci. Pokud by firma chtěla nový obsah přinést i na staré konzole, musela by naopak něco ukrojit z obsahu již existujícího. V Bungie se chtěli ujistit, že Rise of Iron bude tím nejlepším zážitkem, proto se jim soustředění na moderní generaci jeví jako to nejlepší rozhodnutí.

V průběhu rozhovoru byl Barrett dotázán i na potenciální PC verzi hry. Ta údajně stále není úplně zamítnuta, ale hráči by ji neměli očekávat v dohledné době. V Bungie prý stále hledají nové platformy, na kterých by měla přítomnost Destiny smysl. Už v červnu 2014 mluvil výkonný producent Activision Eric Hirshberg o tom, že Destiny by se na PC velmi hodila. V té době bylo uvedení hry na PC předmětem velkých diskuzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama