Známe další informace o Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další informace o Resident Evil

Známe další informace o Resident Evil

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 6. 2016 09:18 6
Reklama

Oznámení Resident Evil 7 mohlo být pro mnohé fanoušky hororů pravděpodobně jedním z největších překvapení aktuální E3, a to hned v několika úrovních.

Samotné oznámení pokračování ještě tak překvapivé není – série je slavná a fandy má, prodávat se bude, tak proč to ještě trochu nepodojit, že? Jenže přechod do first person perspektivy už pozvednout obočí dokáže, a stejně tak setkání se hrou. Světe div se – takový Resident Evil funguje a buduje atmosféru snad jako nikdy předtím. V redakci si hru zkusila v rámci PS4 exkluzivní demoverze většina z nás a vidět takové pokusy můžete například i v našem děsivém Let's Play.

rozhovoru pro Famitsu (překlad zde) pak vyplývá, že relativně brzké lednové datum vydání nemusí být žádným sci-fi – hra je totiž již z 65 % hotová. Z rozhovoru nadále vyplynulo ještě další penzum informací a dozvídáme se tak, že Resident Evil 7 nebude obsahovat scénu viděnou v aktuální demoverzi. Snad jen ve formě nalezené videokazety, celkový obsah hry by tedy měl být jiný.

Za zmínku určitě stojí, že minulý rok prezentované VR demo Kitchen obsahovalo drobné mrknutí vstříc fanouškům série. V logu s názvem Kitchen totiž bylo písmeno T rozděleno tak, že jeho levá část připomínala číslovku 7. Jasno tedy měli autoři již minulý rok, což ostatně vzhledem k pokročilé fázi vývoje není nic neobvyklého.

Známe další informace o Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz

Potvrzení se dočkalo zasazení děje po událostech šestého dílu a na konto first person perspektivy autoři zmiňují nejen snahu hráče co možná nejvíce vtáhnout do děje, ale také nabudit dojem sledování filmu.

Z dalších informací z E3 pak vyplývá to, že hra nebude obsahovat QTE, zaměří se na ryzí hororový zážitek (o čemž vypovídá i samotná demoverze) a průzkum prostředí spojený s řadou hádanek takových, na jaké jsou hráči série zvyklí.

Návrat navíc zřejmě budou slavit i tradiční souboje, neboť tvůrci slibují také návrat léčivých bylinek. Jak to celé dopadne a zda se skutečně dočkáme návratu k tomu pravému hutnému hororu, to uvidíme již 24. ledna, kdy hra dorazí na PC, Xbox One a na PS4, kde hra nabídne podporu virtuální reality.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama