Šest minut záběrů z hraní Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šest minut záběrů z hraní Nioh

Šest minut záběrů z hraní Nioh

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 6. 2016 09:14 1
Reklama

Největší herní svátek roku už je za námi, ale pořád ještě je spoustu her, které si zaslouží trochu víc pozornosti. Jednou z nich je i samurajské akční RPG Nioh, notně inspirované sérií Dark Souls, přesto však stojící silně na vlastních nohou.

Nioh, exkluzivní titul pro PlayStation 4, je ve vývoji už řadu let a autoři z Koei Tecmo slibují, že se hra po rozsáhlých peripetiích dostane na pulty obchodů konečně letos. Na jaře jsme měli možnost po omezenou dobu vyzkoušet i alfa demoverzi, která dala trochu nahlédnout pod pokličku hratelnosti a rozhodně uměla fanoušky obtížných soubojů řádně namlsat. Už jsme vás také informovali, že na srpen je připraveno nové demo, ve kterém se má zúročit zpětná vazba, kterou hráči autorům poskytli po první ochutnávce.

Kromě působivého E3 traileru máme nyní možnost podívat se i na šest minut záběrů přímo ze hry. Pokud dokážete odpustit, že má Nioh pořád ještě dost neobroušené hrany, můžete si povšimnout několika změn, kterými titul od alfa dema prošel. Možnost používat dvě zbraně naráz vypadá skvěle a vůbec se z Nioh začíná rýsovat titul, který mě z letošního roku zajímá nejvíc. Posuďte sami!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama