S RE7 máme dostat demo remaku RE2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S RE7 máme dostat demo remaku RE2

S RE7 máme dostat demo remaku RE2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 6. 2016 12:44 3
Reklama

E3 přinesla odhalení nejen Resident Evilu 7, ale následně i spekulace na konto remaku druhého dílu. Kde byl, proč jsme ho neviděli? Část fanoušků věří, že Capcom naznačil demoverzi RE2 v hratelném teaseru RE7.

Takže kde se vlastně tahle spekulace zase vzala? Když se pustíte do demoverze hry Resident Evil 7, jedna z prvních věcí, kterou uvidíte, je nahrávací obrazovka, která avizuje zaznamenaný případ. Kromě jiného je součástí tohoto momentu i sada čísel, kterou fanoušci neváhali podrobit bližšímu zkoumání a vyšlo jim z toho, že jde o část produktového čísla hororu Resident Evil 1 v režisérské verzi, která obsahovala demo druhého dílu. A indicie byla na světě.

Jakkoli šíleně tahle konstrukce zní, část lidí je neoblomně přesvědčena, že součástí RE7 bude demoverze remaku dvojky. A pokud je někdo z vývojářů podobného odkazu schopen, Capcom mezi tato studia patří. Ostatně během E3 autoři RE7 lakonicky konstatovali, že jsme mohli dávno přijít na to, že VR demo Kitchen, které se prezentuje rok za zavřenými dveřmi, bylo ve skutečnosti od počátku zamýšlené jako prototyp nového Resident Evilu. Jak že jsme na to měli přijít, ptáte se? Písmeno T je ve slově Kitchen vyvedeno tak, že má připomínat sedmičku. Uf, tak na to jsme tedy nepřišli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama