Injustice bude se svými DLC ještě agresivnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice bude se svými DLC ještě agresivnější

Injustice bude se svými DLC ještě agresivnější

David Plecháček

David Plecháček

21. 6. 2016 12:58 5
Reklama

DLC do velkých her často bývají předmětem diskuzí, zejména, pokud vypluje na povrch, že vývojáři svou hru cíleně rozdělili na několik částí kvůli většímu výdělku peněz. Buď jak buď, stal se z toho trend, kterému se musíme přizpůsobit a který musíme akceptovat. Dodatky se týkají stále více her, i takových, jejichž obsahem není příběh. Co na tom, že takové DLC přidá například několik málo nových postav. Injustice 2 nám náležitě ukáže, kolik takových lze k jedné hře vytvořit. Bude jich než osm.

Přesné číslo zatím nepadlo, ale zástupci společnosti NetherRealm prohlásili, že budou v této strategii ještě agresivnější než kdykoliv předtím. „Co se týká DLC postav, měli jsme 4 v Mortal Kombat, šest v prvním Injustice, osm v Mortal Kombat X, a v Injustice 2 plánujeme v tomto trendu pokračovat,“ řekl, a dodal: „Bude to rozhodně agresivnější přístup, než který jsme měli v minulosti.“

Vývojáři také prozrazují, že v novém Injustice se bude hraním odemykat nové vybavení - kreativní režisér Ed Boon prohlásil, že studio hledá cesty, jak hráčům umožnit odemknutí těchto věcí bez toho, aniž by ve hře strávili takové množství času. Pro ty, kteří „nechtějí strávit měsíce a měsíce času“ odemykáním nového obsahu, studio vytvoří systém, aby přilákal tolik hráčů, jak jen bude možné.

A proč to všechno? Především kvůli delší životnosti celé hry: „Jednou z věcí, o které se snažíme, a snažíme se víc a víc s každou další hrou... je podporovat je po delší časový úsek.“ Jak moc se to společnosti NetherRealm povedlo, uvidíme v roce 2017 na PS4 a Xboxu One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama