Zkusíte si zahrát nový South Park za holku?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkusíte si zahrát nový South Park za holku?

Zkusíte si zahrát nový South Park za holku?

David Plecháček

David Plecháček

21. 6. 2016 09:09 1
Reklama

Minulý South Park byl jako zjevení. Jedná se sice o hru, která rozhodně nemusí sednout všem, The Stick of Truth přesto u fanoušků zabodoval. A tam, kde toto šílenství skončilo, tam ještě větší šílenství začne - The Fractured But Whole vyjde v prosinci, a budete si moci zahrát za holku.

Vedle Stana, Kyla, Carmana a Kennyho se nutně nemusí objevit nový kamarád, nýbrž i nová kamarádka. Jak je tvůrcům Trey Parkerovi A Mattu Stoneovi vlastní, bude setsakramentsky záležet na tom, koho si vyberete. Svět na vás bude reagovat odlišně.

„Ve světe Stick of Truth byly dívky frakcí ve fantasy světě. A pak přišel někdo s tím, že ‚Co když chci být taky holkou?‘ Tehdy by to v příběhu nefungovalo, mohlo by to zničit celou hru. A tak jsme to nechali. Jenže teď, teď jsme tuhle možnost chtěli přidat,“ prozradil v rozhovoru Matt Stone.

„Kluci jsou prostě malí kluci, ten příběh i o tom je, že jsou malí a běhají všude možně. A když si je představíte, na holku by nereagovali? To zní trochu divně. V seriálu na ně vždycky reagovali. Jsou sice natvrdlí, ale že by to nevěděli? A nebo by se o to zatraceně zajímali, a podle toho se k ní také chovali? No a tak jsme udělali dvě varianty podle toho, za koho budete hrát,“ vysvětluje svůj záměr Stone. Samozřejmě to vedlo k podstatně větší porci práce. Jak sám Stone dále přiznává, má rád The Division („A to neříkám, protože je taky od Ubisoftu,“ upozorňuje),přičemž svět na ženskou hrdinku nijak nereaguje.

„Vytvořil jsem si postavu podobnou mé manželce. Přišlo mi to fakt vtipný, Aby po New Yorku běhala a střílela ostatní lidi postava, která vypadá jako má žena. Ale ta hra se k vám jinak nezachová, zastřelí vás tak jako tak,“ přiznal, co ho také přivedlo k této myšlence.

Jak Stone také přiznává, jakmile je ve hře možnost hrát za ženu, hned se jí chopí. I The Fractured But Whole by to mělo fungovat podobně: „Myslíme, že si jí vezmou skoro všichni,“ řekl.

Uvidíme už 6. prosince na PlayStationu 4, Xboxu One a na PC. Připomínáme, že na novince už nedělá studio Obsidian, nýbrž studio Ubisoft San Francisco - navíc, připomínáme, že kdokoliv, kdo si koupí The Fractured but Whole, dostane k tomu i zdarma na stejnou platformu The Stick of Truth (ve více či méně remasterované podobě, neboť vyšla na starou generaci konzolí a na PC).

Níže se můžete podívat na nové obrázky ze hry, přičemž nám v diskuzi můžete říct, zda si také ve svých hrách vytváříte manželky, přítelkyně či snad dcery, s nimiž pak běháte se zbraní v ruce a střílíte takřka po všem, co se hne. Tato pasáž nás totiž velice zaujala... 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama