V Mafii 3 se podřízení mohou vzepřít
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Mafii 3 se podřízení mohou vzepřít

V Mafii 3 se podřízení mohou vzepřít

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 6. 2016 09:49 7
Reklama

O Mafii 3 jsme se na její E3 prezentaci dozvěděli první poslední. Pokud jste náhodou minuli náš živý přenos Mafia 3 eventu, určitě utíkejte na HrejTV. Tím ale novinky o připravovaném pokračování v naší vlasti kultovní série nekončí.

Hlavní scénárista Bil Harms poodhalil v E3 rozhovoru trochu více detailů o tom, jak bude fungovat systém vašich podřízených. Jen zrekapitulujeme, že půjde o tři šéfy samostatných gangů, se kterými protagonista Lincoln Clay spojí síly v boji proti Salu Marcanovi, momentálnímu vládci New Bordeaux, který nemile zatopil černé mafii. Prvním z vašich kolegů je tedy Cassandra, šéfka místního gangu Haiťanů, následuje Burke, vůdce irské mafie, a povedenou trojici uzavírá starý známí Vito Scaletta, hlavní postava minulého dílu s italským původem.

V průběhu hry můžete přidělovat svým podřízeným jednotlivé části města, které ovládáte. Harms tvrdí, že pro vývojáře je velmi podstatné, aby vaši společníci měli hluboce a uvěřitelně vykreslené charaktery. V průběhu hraní by pro vás rozhodování, komu svěřit nadvládu nad územím, mělo být náročné. Někoho si třeba oblíbíte, ale druhý by vám zas poskytl výhodnější bonusy. Pokud ale budete některou ze tří postav zcela ignorovat, neobejde se to bez následků. Pokud tedy podělíte Cassandru a Vita, Burke se naštve, řekne, že končí a vy se s ním budete následně muset vypořádat.

Celý rozhovor naleznete pod článkem, kromě zmiňovaného systému společníků se v něm Harms ještě rozpovídal o zachycování dobové atmosféry a prostředcích, které k tomu vývojáři využili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama