God of War nebude obsahovat multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War nebude obsahovat multiplayer

God of War nebude obsahovat multiplayer

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 6. 2016 07:31 2
Reklama

God of War: Ascension je prozatím posledním přírůstkem do série příběhů pěkně vzteklého a problémy pronásledovaného Krata. Vyšlo už před třemi lety na PlayStation 3 a přesto že přijetí bylo poměrně pozitivní, jedná se nejspíše o nejslabší článek ze všech dílů pro velkou konzoli. Novinkou, kterou toto pokračování přineslo, byl multiplayer. Tento element ale připravovaná novinka z chladného severu nezopakuje.

Multiplayer v Ascension byl založen na nutnosti přísahat věrnost konkrétnímu bohu, což vám následně v boji odemklo nové síly a bonusy. Každý z bohů, tedy Áres, Hádes, Zeus a Poseidon byl svázán s jiným stylem boje, hráči si mohli vytvořit až čtyři bojovníky a každého tak zasvětit jinému bohu. Multiplayerový režim byl svázán nevýrazným postranním příběhem o válečníkovi, který, stejně jako Kratos, porušil přísahu a je nyní uvězněn v Žaláři Prokletých. Režim více hráčů obsahoval pět modů, hra náhodně rozdělovala hráče do týmů Sparťanů a Trojanů a kromě kooperativních režimů tu fungoval samozřejmě i klasický deathmatch.

Španělský web Level Up vyzpovídal šéfa vývoje nového pokračování, Coreyho Barloga, a z rozhovoru plyne, že podobné hrátky pro více lidí se v připravovaném God of War neobjeví. Tým SIE Santa Monica se hodlá plně soustředit na příběhovou část hry. Barlog nadále potvrdil, že hra poběží ve 30 FPS a že Kratovo severské dobrodružství nebude rozhodně tím posledním. Bůh války se určitě na obrazovky znovu vrátí. Hráli jste multiplayer v God of War: Ascension? Mrzí vás, že se bez něj nová hra bude muset obejít? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama